De reis van de vis
verse vis, lekker eten
Ontdek hoe de vis van in de zee tot op uw bord terechtkomt
Drie keer per week rijdt Bart voor het ochtendgloren naar de Vlaamse Visveiling in Zeebrugge.
Alleen op die manier kan Visdelicatessen De Noordzee de allerbeste kwaliteit garanderen. Rechtstreeks uit de Noordzee via onze winkel op uw bord.
Uit een ruim dagvers aanbod kiest Bart enkel de meest kwalitatieve vissen en zeevruchten.
Jarenlange vakkennis en expertise zijn natuurlijk handig meegenomen wanneer je telkens weer moet beslissen welke producten goed genoeg zijn om in de toonbank van Visdelicatessen De Noordzee te belanden.
Een ‘veilingdag’ is een lange en zware werkdag. Maar om zijn klanten producten van topkwaliteit te leveren doet Bart alles met een glimlach.
De zee heeft zoveel lekkers te bieden en dankzij de inspanningen van De Noordzee, belandt al dat lekkers dagvers op uw bord.
Met de Noordzee zo dichtbij en een visveiling als die in Zeebrugge, mag elke liefhebben van verse vis en heerlijke zeevruchten zich gelukkig prijzen.
Topproducten zijn natuurlijk niet alles. Er is ook vakmanschap en stielkennis nodig om wat uit de zee komt op een smakelijke en presentabele manier tot op uw bord te krijgen.
Die stielkennis combineert Bart met een ongeziene passie voor zijn vak en liefde voor wat de zee ons biedt.
Nadat Bart klaar is met zorgvuldig selecteren en de basisbewerkingen, is hij klaar om met een nieuwe lading verse vis naar Destelbergen te rijden.
En daar belandt het beste van de zee tot slot in de toonbank van Visdelicatessen De Noordzee. Een hele reis die eindigt op uw bord. Smakelijk!